Mergi la conţinutul principal
x
evaluare

Sierra Quadrant organizeaza concurs de selectie a ofertelor pentru casarea bunurilor aflate din patrimoniul debitoarei PUBLIC GAMES S.R.L

Judet
Bucuresti

Subscrisa, SIERRA QUADRANT SPRL FILIALA BUCURESTI, in calitate de Lichidator Judiciar al societatii PUBLIC GAMES S.R.L, anunta organizarea concursului de selectie a ofertelor pentru casarea bunurilor aflate din patrimoniul debitoarei.

Bunurile care fac obiectul casarii se refera, in principal, la mobilier ( scaune de diverse modele, mobilier tip dulapuri,  mobilier dezmembrat format din placi si elemente) bannere si casete reclama inscriptionate cu Public Bet, cititoare cod de bare, plafoniere extractoare de fum nefunctionale, etc.

Societatile comerciale care sunt interesate vor prezenta o oferta de casare in acest sens. Listele detaliate cu bunurile ce fac obiectul prezentei valorificari pot fi solicitate la adresa de e-mail office.bucuresti@sierraquadrant.ro.

Totodata, societatile comerciale interesate vor asigura transportul cu titlu gratuit a bunurilor din depozitul societatii respective.

Ofertele se depun/transmite, astfel :

Oferte casare bunuri material lemnos, termen limita depunere oferte 30.01.2019;

Oferte casare bunuri material feros, termen limita depunere oferte 29.01.2019;

Oferte casare bunuri material plastic, termen limita depunere oferte 28.01.2019

 

LICHIDATOR JUDICIAR

SIERRA QUADRANT FILIALA BUCURESTI S.P.R.L

RFO II 0393, C.U.I : 25852407

ADRESA:str.Traian, nr.2, Bl.F1, Sc.3, Ap.1,2,3 Bucuresti

TEL: 021.324.12.21

FAX: 021.324.12.22

E-MAILoffice.bucuresti@sierraquadrant.ro