Mergi la conţinutul principal
x
evaluare

Sierra Quadrant, selectie oferte in vederea evaluarii bunurilor firmei SC ADA SRL

Judet
Braila

 

Sierra Quadrant anunță organizarea unui concurs de selecție pentru servicii de evaluare a bunurilor societății ADA SRL din Brăila, aflată în faliment.

Sierra Quadrant a devenit lichidator judiciar al bunurilor societății în urma unei decizii a Tribunalului Brăila, luată pe data de 15.03.2018.

Potrivit datelor de la Ministerul Finanțelor, în 2016, compania ADA srl a realizat o cifră de afaceri de 148.164 de lei, raportând pierderi de 38,25 milioane de lei.

Ofertele pentru concursul de selectie pentru servicii  de evaluare pentru bunurile debitoarei ADA SRL pot fi depuse până pe data de 25.05.2018 , ora 16:00, la sediul lichidatorului judiciar din b-dul Cuza, nr 84 , Braila .

Pe de altă parte, Sierra Quadrant anunța, recent, disponibilitatea la închiriere a unui imobil de tip spatiu comercial –showroom service, situat în satul Vărsătura, județul Brăila.

Imobilul, ce aparține SC ADA SRL, este compus din parter – showroom , birou , magazie ,  2 ateliere , 2 grupuri sanitare si etaj. Imobilul mai include 6 birouri, o sală de sedinte, 2 săli de mese , grup sanitar si spalatorie auto (anexa spatiu comercial). Ofertele pentru închirierea spațiului pot fi depuse la sediul din Brăila al lichidatorului judiciar.