Mergi la conţinutul principal
x

Despre noi

SIERRA QUADRANT S.P.R.L. este o societate civilă profesională membră a Uniunii Nationale a Practicienilor în Insolvenţă din România, fiind înscrisă în Registrul Formelor de Organizare.

Experienţa societăţii noastre acumulată în 18 ani de activitate în acest domeniu, ne recomandă să oferim servicii la un înalt nivel profesional, care să conducă la administrarea eficientă a operațiunilor legale, necesare și specifice şi la îndeplinirea cu succes a mandatului încredinţat.

Suntem una din primele 20 societăți de profil din țară, primind agreerea principalilor creditori bugetari (ANAF și AVAS).

Suntem specializați pe lucrări de administrare și lichidare complexe, cu un ridicat grad de dificultate, caracterizate prin patrimoniu mare și diversificat, prin multitudinea problemelor legale care trebuie soluționate, concomitent cu procedura de insolvență: bilanț de mediu, substanțe periculoase în proprietate, servituți neclare și litigii legate de patrimoniu, etc.

Suntem prezenți la nivelul țării prin sediul nostru principal din Bacău și cele 2 sucursale din București și Brăila.

Obiectivele noastre

  • îndeplinirea cu eficiență și profesionalism a mandatului încredințat societății în cadrul procedurilor judiciare;
  • Identificarea celor mai eficiente, rapide și economice soluți în realizarea operațiunilor ce se impun a fi executate;
  • Colaborarea cu creditorii - persoane fizice/juridice, instituții de drept public/privat – implicați în procedura de insolvență;
  • Respectarea cu maximă rigoare a atribuțiilor stabilite de judecătorul sindic și a dispozițiilor Legii insolvenței, precum și a tuturor actelor normative incidente procedurii de insolvență și specificului activității societății aflate în procedură;
  • Preocuparea permanentă pentru continua formare profesională a membrilor echipei și dobândirea unui nivel ridicat de calificare profesională, armonizat cu standardele internaționale în materie.
obiective