Mergi la conţinutul principal
x
Una dintre cele mai mari companii aeriene din UK a depus cererea pentru insolvenţă
Monarch Airlines, una dintre cele mai mari companii aeriene independente din Marea Britanie, a depus cererea pentru insolvenţă, anulând zborurile deja rezervate de clienţi fără ca acestea să mai poată fi reprogramate, scrie Bloomberg.
Antreprenor în România! Planul din 6 paşi pentru un investitor aflat la început de drum

Atunci când deschizi o afacere, dincolo de optimismul începutului de drum, trebuie să iei în calcul câteva elemente esenţiale. De la ideea de business, la modul în care o pui în aplicare, fiecare pas este extrem de important dacă vrei ca afacerea ta să fie profitabilă. Antreprenorul Bianca Tudor explică, într-un scurt ghid de business, cinci dintre cele mai importante elemente care contribuie la un business de succes.

Studiu: Mai puțin de un sfert din farmacii sunt solvabile și de încredere

Cu toate că românii cumpără tot mai multe medicamente, mai puțin de un sfert din numărul total de farmacii din ţara noastră sunt solvabile și de încredere, afirmă un studiu financiar prezentat de Strongest Romania.

Business-ul, pe înţelesul tuturor. Ce presupune procedura de faliment?

Procedura de faliment este prea puţin cunoscută de oamenii de afaceri, fiind asociată, în cele mai multe cazuri, în mod greşit, cu un faliment personal al investitorului. Potrivit experţilor de la Sierra Quadrant, o cunoaştere reală a procedurii falimentului ar putea ajuta mulţi dintre oamenii de afaceri să treacă cu bine peste dificultăţile apărute în afaceri.

Dizolvările de agenți economici au crescut cu 60% în acest an

Anul 2018 a adus cu o creștere semnificativă a numărului firmelor dizolvate. Potrivit datelor de la Oficiul Național al Registrului Comerțului, în primul trimestru din acest an, dizolvările de agenți economici au crescut cu 60,83%, fiind înregistrate 9.793 cazuri, la nivel național.

Potrivit datelor ONRC, în primele trei luni din 2018 au fost înregistrate 22.772 de radieri de agenți economici, în creștere cu 6,63% față de ianuarie - martie 2017.

Sierra Quadrant, selectie oferte in vederea evaluarii bunurilor firmei SC ADA SRL

 

Sierra Quadrant anunță organizarea unui concurs de selecție pentru servicii de evaluare a bunurilor societății ADA SRL din Brăila, aflată în faliment.

Sierra Quadrant a devenit lichidator judiciar al bunurilor societății în urma unei decizii a Tribunalului Brăila, luată pe data de 15.03.2018.

Potrivit datelor de la Ministerul Finanțelor, în 2016, compania ADA srl a realizat o cifră de afaceri de 148.164 de lei, raportând pierderi de 38,25 milioane de lei.

Abonează-te la Stiri