Mergi la conţinutul principal
x
Sierra Quadrant prezintă 10 pași pentru o strategie de reorganizare eficientă

Modificarea adusa procedurii de insolventa prin Legea 85/2014 implica o etapizare mai buna a procedurii, eliminand aspectele contradictorii sau confuze, scopul urmarit fiind o practica judiciara unitara la nivelul instantelor judecatoresti. Pentru determinarea strategiei optime pentru fiecare procedura de insolventa este necesara, pe langa cunoasterea amanuntita a specificului activitatii societatii, stabilirea exacta a operatiunilor si termenelor de realizare a acestora, afirmă Sierra Quadrant.

Patru companii au depus oferte indicative privind activele Oltchim

Patru companii au depus oferte indicative privind activele Oltchim (OLT), rămase nevândute în urma primului proces de vânzare. Este vorva de Divizia Petrochimică Bradu (Pachetul 8), Instalaţia Anhidridă Ftalică din Râmnicu Vâlcea (Pachetul 9) şi, parţial, Instalaţia PVC II din Râmnicu Vâlcea (Pachetul 7).

Uniunea Profesiilor Liberale din România reclamă proiectul Legii Insolvenței

Uniunea Profesiilor Liberale din România (UPLR) atrage atenţia Guvernului, Ministerului Finanţelor Publice şi Ministerului de Justiţie asupra faptului ca proiectul Ordonanţei de urgenţă a Guvernului privind modificarea Legii insolvenţei (85/2014) şi Ordonanţei de urgenţă privind organizarea activităţii practicienilor în insolvenţă (86/2006) nu a fost transmis spre consultare asociaţiilor profesionale legal constituite ai căror membrii desfăşoară activităţi în domeniu, în speţă Uniunea Naţională a Practicienilor în Insolvenţă şi Asociaţia Naţională a Evaluatorilor Autorizaţ

BEI acordă României un împrumut de 450 mil.euro

Banca Europeană de Investiţii (BEI) acordă României un împrumut de 450 de milioane de euro. Creditul este destinat să finanţeze contribuţia naţională a acesteia la punerea în aplicare a Programului naţional de dezvoltare rurală (PNDR) al României.

Împrumutul poate acoperi modernizarea a 3.000 de ferme şi va cofinanţa 400 de proiecte axate pe prelucrarea şi comercializarea produselor agricole, precum şi 750 de programe care vizează îmbunătăţirea serviciilor pentru populaţia rurală.

Fondurile de pensii private obligatorii, active în creștere cu 20%

Fondurile de pensii private obligatorii aveau active în valoare de 44,64 miliarde de lei, la 31 iulie 2018, în creştere cu 20% faţă de nivelul existent în luna similară a anului trecut, potrivit datelor Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF).

Deficitul balanței de plăți s-a adâncit cu 15,6% în primele șapte luni

Deficitul balanței de plăți s-a adâncit cu 15,6% în primele șapte luni, la 4,811 miliarde euro, potrivit datelor Băncii Naţionale a României (BNR).

Abonează-te la Stiri