Skip to main content

Mecanisme de salvare a companiilor aflate în dificultate. Când apelăm la insolvenţă?

Florin Dragomir, vicepresedinte UNPIR si asociat coordonator Sierra Quadrant, a sustinut un discurs la Conferința RESTRUCTURAREA – MĂSURĂ DE PREVENIRE A INSOLVENȚEI cu tema „Mecanisme de salvare a companiilor aflate în dificultate; Când apelăm la insolvenţă?”. Evenimentul, organizat la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, a fost un bun prilej pentru a prezenta participantilor si, in general mediului de afaceri, detalii concrete despre procedura concordatului preventiv, o modalitate extrem de eficace de restructurare a companiilor cu probleme.

Florin Dragomir: Cea mai mare problemă a practicienilor în insolvență este incoerența legislativă

Interviu acordat de Florin Dragomir, asociat coordonator al Sierra Quadrant, vicepreședinte UNPIR și președinte UNPIR Filiala Bacău, publicației Legal Magazin de Moldova.

 

Florin Dragomir: Problemele generate de aplicarea normelor de mediu în activitatea practicienilor în insolvență

Florin Dragomir, practician în insolvență și, de asemenea, vicepreședinte al Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență, explică, într-un interviu acordat Universuljuridic.ro, care sunt problemele generate de aplicarea normelor de mediu în activitatea practicienilor în insolvență.

 

Gestionarea problemelor de mediu in insolventa, interviu Dl. Florin Dragomir - fondator Sierra Quadrant SPRL, Vicepresedinte UNPIR