Skip to main content
Noile ambiții de mediu ale Europei

Conferința „Noile ambiții de mediu ale Europei și impactul asupra agriculturii românești”

Conferința „Noile ambiții de mediu ale Europei și impactul asupra agriculturii românești”

Sierra Quadrant vă invită să urmăriți, în direct pe internet, conferința „Noile ambiții de mediu ale Europei și impactul asupra agriculturii românești”.
Evenimentul are loc marți, 21 septembrie, de la ora 10,00 și este dedicat provocărilor cu care se confruntă agricultorii și producătorii din România în fața noii Politici Agricole Comune a Uniunii Europene.

Aceasta este a doua conferință dintr-o serie de 12 întâlniri organizate de Sierra Quadrant, care își propun să găsească răspunsuri la întrebările nespuse, în încercarea de a înțelege viitorul la care va trebui să ne adaptăm. Prima conferință, „Green Deal, între speranțe și incertitudini”, poate fi urmărită aici.
INVITAȚI: Mihail Dumitru - director general adjunct al Directoratului General Agricultură şi Dezvoltare Rurală (DG AGRI) din cadrul Comisiei Europene Marius Micu - secretar de stat, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale Nicu Vasile - preşedinte, Liga Asociaţiilor Producă¬torilor Agricoli din Ro¬mâ¬nia (LAPAR) Florentin Bercu - director, Uniunea de Ramură Națională a Cooperativelor din Sectorul Vegetal - U.N.C.S.V. Gabriel Corbu - antreprenor, Grădina Corbilor

Principalele teme ale conferinței, care va fi moderată de jurnalistul Cristian Pantazi de la G4Media:
 Adevărul despre noua politică agricolă europeană și efectele asupra exploatațiilor agricole din România
 Cum și când vom avea produse românești de bună calitate și la un preț corect în marile magazine
Paradoxul românesc, producție agricolă record și importuri agroalimentare masive De la fermă la furculiță (Farm to Fork)