Skip to main content

Mecanisme de salvare a companiilor aflate în dificultate. Când apelăm la insolvenţă?

Florin Dragomir, vicepresedinte UNPIR si asociat coordonator Sierra Quadrant, a sustinut un discurs la Conferința RESTRUCTURAREA – MĂSURĂ DE PREVENIRE A INSOLVENȚEI cu tema „Mecanisme de salvare a companiilor aflate în dificultate; Când apelăm la insolvenţă?”. Evenimentul, organizat la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, a fost un bun prilej pentru a prezenta participantilor si, in general mediului de afaceri, detalii concrete despre procedura concordatului preventiv, o modalitate extrem de eficace de restructurare a companiilor cu probleme.

Florin Dragomir: Problemele generate de aplicarea normelor de mediu în activitatea practicienilor în insolvență

Florin Dragomir, practician în insolvență și, de asemenea, vicepreședinte al Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență, explică, într-un interviu acordat Universuljuridic.ro, care sunt problemele generate de aplicarea normelor de mediu în activitatea practicienilor în insolvență.

 

Florin Dragomir: Cea mai mare problemă a practicienilor în insolvență este incoerența legislativă

Interviu acordat de Florin Dragomir, asociat coordonator al Sierra Quadrant, vicepreședinte UNPIR și președinte UNPIR Filiala Bacău, publicației Legal Magazin de Moldova.

 

Gestionarea problemelor de mediu in insolventa, interviu Dl. Florin Dragomir - fondator Sierra Quadrant SPRL, Vicepresedinte UNPIR