Skip to main content
Sierra Quadrant caută evaluator pentru un spațiu comercial și un teren din Galați

Sierra Quadrant caută evaluator pentru un spațiu comercial și un teren din Galați

 

SIERRA QUADRANT S.P.R.L. anunță un concurs de oferte pentru evaluarea unor bunuri aparținând societății S.C. PROMOTERM S.R.L. din Brăila. Este vorba de un imobil cu destinația de spațiu comercial și un teren din Galați.

Potrivit unui anunț al lichidatorului judiciar, evaluatorii autorizati membri A.N.E.V.A.R. pot depune ofertele până pe data de 31 mai 2018, la sediul SIERRA QUADRANT S.P.R.L. din Brăila.

Raportul de evaluare vizează o construcție de 72 de metri pătrați și un teren de 258 metri pătrați aflate în Galați, pe str. Traian, nr. 444.

Potrivit companiei, criteriul de selecție va fi oferta cea mai mică, iar plata serviciului de evaluare se va face după valorificarea bunului.

Oferta câștigătoare va fi desemnată în cadrul unei ședinte a comitetului creditorilor, ce se va convoca de către lichidatorul judiciar după data de 31 mai 2018, când expiră termenul de depunere.

SIERRA QUADRANT S.P.R.L. a devenit lichidator judiciar al S.C. PROMOTERM S.R.L.în data de 17.11.2010, în urma deciziei Tribunalului Brăila.

Relații suplimentare despre selectie pot fi obținute la numărul de telefon 0239/682.944.